Landen

Free Press Unlimited werkt in de provincies Bamiyan met een mobiel radiostation. Ook in de provincie Balkh worden projecten uitgevoerd.
Free Press Unlimited steunt een drietal lokale tv-stations en het Caucasus Institute voor journalistieke opleidingen.
Free Press Unlimited steunt de Baku School of Journalism en richt zich verder op online media in Azerbeidzjan.
Free Press Unlimited steunt het News Network en BNNRC. Verdere partners zijn het fotoagentschap DRIK en de media-academie Patshala.
Free Press Unlimited ondersteunt democratisering en persvrijheid in Birma in verschillende projecten.
Free Press Unlimited werkt aan de opzet van een jeugdjournaal voor zowel radio als tv, als onderdeel van het wereldwijde Kids News Network.
Free Press Unlimited voerde van 1993 tot 2010 projecten uit in Bosnië en Herzegovina. De gesteunde media en instellingen zijn zelfstandig verder gegaan.
Free Press Unlimited werkt in Burundi aan het project Conn@ct Now, waarin kinderen en jongeren betrokken worden bij het nieuws via de radio.
Free Press Unlimited wil kinderen in Colombia een stem geven. In een land waar mensenrechten structureel geschonden worden, zijn zij een van de zwakste groepen.
Free Press Unlimited ondersteunt in DR Congo tientallen radiostations en twee lokale netwerkorganisaties, door diverse trainingen te geven. Doel is een beter bereik op het platteland en meer kwalitatieve berichtgeving.