Vacatures en stages

Free Press Unlimited is altijd op zoek naar ervaren talent.

Creativiteit, empathisch vermogen, teamgeest en ambitie zijn sleutelbegrippen bij Free Press Unlimited. Plus de bereidheid je te blijven ontwikkelen. Wanneer je je in deze beschrijving herkent, en als je natuurlijk de vereiste capaciteiten hebt, maken wij graag kennis met je. Wij bieden jou een dynamische, inspirerende en informele werkomgeving, met meer dan genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven. Free Press Unlimited biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Kijk hieronder voor de actuele vacatures. Onze vacatures plaatsen we ook altijd op Oneworld, Partos en Alle Goede Doelen.


Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

Stages

Free Press Unlimited is altijd op zoek naar stagiaires. Op onze programma-afdelingen hebben we stageplekken voor studenten journalistiek en internationale betrekkingen. Maar studenten van andere relevante studies zijn ook van harte welkom.

Ook zijn stagiaires welkom op de afdeling communicatie. We zijn op zoek naar studenten met diverse achtergonden, onder meer communicatie, marketing, media, social media en journalistiek. In het bijzonder zoeken we stagiaires voor het schrijven en ontwikkelen van webcontent en studenten met een expertise in social media.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij Free Press Unlimited, stuur dan je brief en CV naar vacancies[AT]freepressunlimited.org Geef duidelijk aan wat jouw expertises zijn, je interesses en wanneer je beschikbaar bent.

 

Vrijwilligers

Evenementen van Free Press Unlimited komen vaak tot stand dankzij de hulp van vrijwilligers. Vind je het leuk en interessant om te helpen bij bijvoorbeeld de Dag van de Persvrijheid of een ander evenement, stuur dan een mail naar vacancies[AT]freepressunlimited.org

 

Op dit moment zoeken wij:

 

Stagiaires diverse projecten (per juni 2014)

Arabisch sprekende stagiaire (per juni 2014)

Arabisch sprekende stagiair (Story Maker Project)