Houd u Radio Gbarnga in de lucht? Word vriend!

Kent u Mary Bamba uit Liberia? Nee? Dat is niet zo vreemd, want er had nog niemand van haar gehoord, totdat Radio Gbarnga in haar buurt startte. Verslaggever Mohammed Kwanah van dit lokale radiostation bezocht haar met zijn opnameapparatuur op de motor, zodat ze haar verhaal kon vertellen.

Liberia is bezig met de heropbouw na een jarenlange burgeroorlog. Aan Mohammed vertelde Mary haar ervaringen uit de oorlogstijd en gaf aan waarom deze gruwelijkheden niet opnieuw mogen starten. Dat was nog nooit voorgekomen: vrouwen die openlijk hun ervaringen uit de oorlog deelden. Inmiddels heeft Mary een praatgroep voor lotgenoten opgericht. "Als er geen begrip is voor een ander, krijgen we nooit vrede", stelt Mary.

Houdt u Radio Gbarnga in de lucht? Word vriend van Free Press Unlimited
Word dan Free Press Unlimited-vriend voor 35 euro per jaar. Met uw bijdrage kan bijvoorbeeld het bereik van Radio Gbarnga worden vergroot, komen er nieuwe stations bij, worden de journalisten getraind en kunnen journalisten vaker met de motor op pad.

Vriendschap komt van twee kanten: wij geven dan ook graag wat terug
Als Free Press Unlimited-vriend helpt u niet alleen meer mensen aan onafhankelijk nieuws, u kunt u meedraaien bij ons werk en genieten van leuke voordeeltjes:
> korting bij onze events
> inschrijven voor onze vrienden-voor-vrienden workshops (en er zelf één organiseren)
> toegang tot meet&greets met onze helden in het buitenland
> gratis een Free Press Unlimited t-shirt, onze nieuwsbrief en uitnodigingen
> én kunt u genieten van voordelige tickets en abonnementen van onze vrienden als musea en de media.

Hoe word je vriend?
Voor 35 euro per jaar word je vriend van Free Press Unlimited. Je ontvangt een bevestiging nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld. En binnen een paar weken valt het Free Press Unlimited vriendenpakket bij je in de bus. Uitnodigingen voor events, workshops en andere activiteiten komen vanzelf, via de mail naar je toe.

Namens onze partners, hartelijk dank!

Contactgegevens
Stuur mij geen nieuwsbrief
Stuur mij de nieuwsbrief van Free Press Unlimited